Loading…

Szakterületeink

Plasztikai Sebészet

Esztétikai műtétek teljes spektrumát végezzük, köztük emlő-helyreállítás minden formáját, emlőnövelő és csökkentő-műtétek, emlőfelvarrás, hasplasztika, combplasztika, felkarplasztika, arcplasztika, hyaluronsavas kezelés, botox alkalmazása. Nagy fogyást követő helyreállítások, bőrtumorok eltávolítása, ezek után kialakult szövethiányok pótlása. Melanoma malignum komplex sebészi kezelése, beleértve az őrszem nyirokcsomó eltávolítását és a blokkdissectiot is.

Nőgyógyászat

Színvonalas környezetben, szakértő személyzet közreműködésével várja szolgáltatásaival a Versys Clinics – Szülészet és Nőgyógyászat részlege. Klinikánkon szűrővizsgálatok széles spektrumát kínáljuk, problémájára gyors és hatékony megoldást nyújtunk. A nőgyógyászati részlegünkön számos vizsgálatot végzünk, így megteremtve annak lehetőségét, hogy női pácienseink életük bármely szakaszában magas színvonalú és szakszerű ellátásban részesüljenek.

Andrológia

Az andrológia a férfi nemi szervek megbetegedéseivel, funkciózavaraival foglalkozó tudományág. Magába foglalja a férfiak megtermékenyítő képességének és szexualitásának működését, kóros működéseit, kivizsgálását és kezelését. Tevékenységi köre mára kibővült a férfi-fogamzásgátlás és a férfiklimax kezelésére is.

Kardiológia

A szív- és érrendszeri betegségeknél előfordulhatnak megelőző tünetek, a páciensek egy részénél azonban tünetmentesen alakul ki a betegség. Ismert szívbetegség esetén, szakambulanciánkon kardiológus szakorvos beállítja a terápiát, és szükség esetén további speciális kardiológiai vizsgálatokat végez el.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belgyógyászat speciális ága, amely a belső elválasztású (endokrin) mirigyek betegségeivel foglalkozik. Az endokrin rendszer legfontosabb feladata szervezetünk élettani folyamatainak szabályozása s egyben belső környezeti állandóságának biztosítása a hormonok segítségével. A hormonok a belső elválasztású mirigyek termékei, amelyek a véráramlásba kerülve elősegítik, vagy éppen gátolják a különböző szervek működését.

Urológia

Urológushoz fordulhatunk a következő panaszokkal mindkét nem esetében. Az urológiai konzultáció/vizsgálat első alkalmával az orvos megkérdezi a páciens panaszait és hogy vannak-e mellé tünetei. Egyben tudni szeretné a továbbiakban volt-e a családban öröklődő betegség, valamint mik voltak a páciens korábbi betegségei.

15+

15 tapasztalt szakorvos

30+

Több, mint 30 év tapasztalat

1500+

Évente több, mint 1500 műtét

10 000+

Több ezer elégedett páciens

Bízza ránk egészségét!